Naar hoofdinhoud

WelzijnsPalet

Het WelzijnsPalet biedt een veelkleurig aanbod van activiteiten voor bewoners van Amandelhof en wijkbewoners. Sociale contacten, het uitoefenen van een hobby of het deelnemen aan culturele activiteiten brengen kleur aan uw leven. Dat is waar het WelzijnsPalet voor staat.

Sfeer en ontspanning, creatief en recreatief, spel en bewegen, cultuur en natuur zijn de basistinten die het WelzijnsPalet kleuren. Samen met uw familie of mantelzorger de activiteit bezoeken, ook dat is één van de kleuren die het palet biedt.

Beweging
Voor uw welzijn staat beweging centraal in de verschillende activiteiten die het WelzijnsPalet biedt. Wekelijks kunt u deelnemen aan: bewegen op muziek, wandelclub, kegelen, jeu de boules, duofiets.

De wijkbewoner
Ook voor de wijkbewoners staat welzijn centraal. Vandaar dat ouderen uit de wijk van harte welkom zijn om deel te nemen aan de activiteiten die door het WelzijnsPalet georganiseerd worden.

Informatie
Lid worden van het WelzijnsPalet betekent dat u kunt genieten van een veelkleurig aanbod van ontspannings- en welzijnsactiviteiten. U kunt lid worden voor €12,50 per maand. Geen lid en toch meedoen aan een activiteit? Geen probleem, u betaalt dan de vermelde toegangsprijs.

Programma
Leden ontvangen maandelijks het WelzijnsPalet Actueel , waarin de activiteiten van de maand staan. Deze kunt u hiernaast ook downloaden.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht