Naar hoofdinhoud

Diensten voor u

Bij Amandelhof kunt u voor eten en drinken terecht in het restaurant of in de Hofshop. Ook voor hulp bij de aankleding van uw woning en uw verhuizing kunt u ook een beroep op Amandelhof doen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een groot aantal andere diensten die uw verblijf aangenamer maken. Van schoonmaak- en wasservice tot voordelige verzekeringen.

 • WelzijnsPalet

  Sociale contacten, het uitoefenen van een hobby of het deelnemen aan culturele activiteiten brengen kleur aan uw leven. Dat is waar het WelzijnsPalet voor staat.

  Lees meer
 • Eten en drinken

  Het deskundige en enthousiaste keukenteam van Amandelhof bereidt dagelijks verse maaltijden, zodat u geniet van goed eten en drinken!

  Lees meer
 • Charim services

  Als bewoner bij Charim kunt u gebruikmaken van diverse ondersteunende diensten. Charim Services neemt u graag het werk uit handen.

  Lees meer
 • Charim Vitaal

  Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg. Een team van deskundigen biedt multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u aan verbeteringen en oplossingen.

  Lees meer
 • Mondzorg

  Een gezond gebit is van vitaal belang voor uw gezondheid! Daarom biedt Charim deze zorg ook in huis aan, op iedere locatie kunt u hiervoor terecht.

  Lees meer