Over Amandelhof

Over Amandelhof

In Amandelhof kunt u wonen en leven op de manier die bij u past. Onze locatie ligt midden in de bosrijke omgeving van Zeist. In Amandelhof is het gastvrij wonen in de 140 appartementen die de locatie biedt.

Woonzorgcentrum Amandelhof heeft een prachtige groene en bosrijke tuin, met mooie rolstoelvriendelijke wandelpaden. Een kleine dierenweide, de jeu de boules baan en de verschillende terrassen bieden mogelijkheden voor een actief en recreatief buitenleven. Amandelhof ligt  groots in het groen.

Ons streven is u een optimaal woon- en leefklimaat te bieden, waar uw welzijn en wooncomfort centraal staan. De medewerkers zijn u graag behulpzaam, zodat u met veel plezier in Amandelhof woont. Amandelhof.

Locatie Amandelhof

Amandelhof ligt op een unieke locatie, dichtbij het centrum van Zeist en tussen het groen. Amandelhof kenmerkt zich door laagbouw en heeft een prachtige groene en bosrijke tuin, met mooie rolstoelvriendelijke wandelpaden. Een kleine dierenweide, de moestuin, de jeu de boules baan en de verschillende terrassen bieden mogelijkheden voor een actief en recreatief buitenleven. Amandelhof, groots in ’t groen, goed in ’t doen.

Ontmoetingsruimtes

De Schakel
In De Schakel, de algemene ontmoetingsruimte en tevens het restaurant, staat de koffie klaar. Regelmatig vinden hier ontspanningsactiviteiten plaats.

De Kapel
De Kapel is de ontmoetingsruimte waar de zondagse kerkdiensten plaatsvinden. De Bechstein-vleugel en kleine pijporgel zijn geliefde instrumenten bij musici.

De Ratel
Dag- en activiteitencentrum De Ratel bevindt zich ook op de begane grond. Hier kunt u dagelijks terecht voor sociale contacten en activiteiten.