Eten en drinken

Eten en drinken

Eten en drinken komt iedere dag weer terug! Ons deskundige en enthousiaste keukenteam bereidt dagelijks verse maaltijden, zodat u geniet van goed eten en drinken!

Warme (middag)maaltijd

Een enthousiast keukenteam bereidt elke dag verse warme maaltijden. Deze kunt u naar eigen wens gebruiken op uw appartement of met anderen tussen de middag in het restaurant. Ook uw gasten zijn (tegen een vergoeding) welkom in het restaurant. Zo kunt u ook gezellig samen met uw familieleden of kennissen eten!

Broodmaaltijd
U kunt zelf uw broodmaaltijden verzorgen. De boodschappen voor deze maaltijden kunt u in de Hofshop doen, het winkeltje in Amandelhof. Hier vindt u diverse soorten brood, beleg, boter, melk en andere etenswaren. Het is ook mogelijk om samen de broodmaaltijd nuttigen in De Ratel .

De Schakel
In het centrum van Amandelhof is de ontmoetingsruimte ‘De Schakel ’ gevestigd. Deze ontmoetingsruimte is de gehele dag voor u toegankelijk. Naast de maaltijden worden in deze ruimte ook allerlei activiteiten aangeboden. Ook kunt u deze ruimte gebruiken om zelf met andere bewoners of uw familie koffie en thee te drinken. In de zomer kunt u gebruik maken van een prachtig buitenterras waar u heerlijk kunt genieten van de tuin en de groene omgeving.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht